Moje šťastná hvězda

Jako by Stanislava Jachnická úplně zastavila čas

Moje šťastná hvězda

Herečkou být původně vůbec nechtěla. Lákal ji svět ekonomiky.

Fakt, že byla poměrně dlouho známá jen díky dabingu, Stanislavě Jachnické (58) vůbec nevadí. Díky němu se totiž mohla věnovat rodině a po čase se dočkala i „opravdových“ rolí. A málokdo by uhodl, kolik jí doopravdy je!

Kumění měla pražská rodačka Stanislava Jachnická (58) blízko už jako malá holčička, protože chodila do baletu a moc ji bavilo vystupovat před diváky. Nicméně o tom, že by se stala herečkou, nejdříve vůbec nepřemýšlela.

Do Pardubic se jí nechtělo

Její rodiče toužili po tom, aby se věnovala nějakému serióznímu povolání, takže ji přemluvili, aby šla studovat střední ekonomickou školu. Zpočátku ani neprotestovala a líbila se jí i praxe na poště, protože prý vůbec nebylo špatné sedět za přepážkou a dávat razítka.

Jenže po škole měla nastoupit do telekomunikační ústředny a představa, že tam bude sedět

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden