Famózní francouzské brambory

Suroviny:

  • 750 g – 1 kg brambor
  • 150 g šunkového salámu
  • 1 cibule
  • 3 vejce natvrdo
  • 1 kelímek smetany na vaření
  • máslo
  • 150 g eidamu 45 %
  • 1 lžíce plnotučné a dijonské hořčice
  • sůl, pepř a kyselé okurky

Postup:

Brambory uvařené ve slupce oloupeme a nakrájíme na plátky.

Dáme do máslem vymazaného pekáčku – prokládáme je nakrájeným salámem, cibulí, a 2 vejci uvařenými natvrdo, nakrájenými na kostičky. V misce rozkvedlejme zbylé vejce, smetanu, nastrouhaný sýr a obě hořčice.

Také vás může zajímat ...

Osolíme a opepříme podle chuti a směsí zalijeme brambory. Pečeme při vyšší teplotě (asi 200 stupňů) dozlatova. Podáváme s kyselými okurkami..

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...