Jemná omáčka s chřestem

Příprava: 35 minut, Náročnost: 2, Cena: 14 Kč

Tato kombinace vás přesvědčí, že byste chřest měli jíst častěji.

Suroviny na 5 porcí

Také vás může zajímat ...
  • 1 balení zeleného chřestu
  • olivový olej
  • 200 ml smetany ke šlehání
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 100 ml vývaru
  • sušená rajčata
  • sůl, pepř .

Postup

  1. Chřest nakrájejte, orestujte na pánvičce. V jiné nádobě smíchejte smetanu s vývarem a přiveďte za stálého míchání k lehkému varu, zaprašte moukou a krátce provařte. Osolte, opepřete.
  2. Uvařené okapané ňoky přesypeme na rozehřátou pánev a společně lehce osmahneme společně s chřestem a trochou olivového oleje. Pak přidejte do omáčky, promíchejte a můžete podávat dozdobené nakrájenými sušenými rajčaty, které chuť ještě více rozvinou.
Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj kousek štěstí

Každé pondělí se můžete potěšit novým vydáním časopisu MŮJ KOUSEK ŠTĚSTÍ. Najdete v něm aktuální zprávy ze společnosti, přitažlivé příběhy známých českých osobností, dechberoucí zážitky ze života čtenářů, spousty výherních křížovek a samozřejmě nechybí ani různé rady pro zdraví, krásu, zajímavé recepty a tipy pro volný čas.

Komentáře

...