Ostružinový nektar

Suroviny na 4 sklenice:

200 g krupicového cukru

4 klínky umytého citronu

400 ml citronové šťávy (asi z 10 citronů)

Také vás může zajímat ...

200 ml ostružinového džusu a čerstvé ostružiny

špetka soli, led, lístky máty

Postup:

1. V kastrůlku smícháme cukr s 200 ml vody a vaříme, dokud se cukr nerozpustí.

2. Do džbánu nalijeme asi 800 ml vody, přidáme citronovou šťávu, ostružinový džus, ostružiny a špetku soli. Potom přimícháme směs cukru a vody. Limonádu vychladíme, přidáme led či ledovou tříšť a lístky máty.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj kousek štěstí

Každé pondělí se můžete potěšit novým vydáním časopisu MŮJ KOUSEK ŠTĚSTÍ. Najdete v něm aktuální zprávy ze společnosti, přitažlivé příběhy známých českých osobností, dechberoucí zážitky ze života čtenářů, spousty výherních křížovek a samozřejmě nechybí ani různé rady pro zdraví, krásu, zajímavé recepty a tipy pro volný čas.

Komentáře

...