Můj kousek štěstí

Ostružinový nektar

Suroviny na 4 sklenice:

200 g krupicového cukru

4 klínky umytého citronu

400 ml citronové šťávy (asi z 10 citronů)

200 ml ostružinového džusu a čerstvé ostružiny

špetka soli, led, lístky máty

Postup:

1. V kastrůlku smícháme cukr s 200 ml vody a vaříme, dokud se cukr nerozpustí.

2. Do džbánu nalijeme asi 800 ml vody, přidáme citronovou šťávu, ostružinový džus, ostružiny a špetku soli. Potom přimícháme směs cukru a vody. Limonádu vychladíme, přidáme led či ledovou tříšť a lístky máty.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden