Paštika z kuřecích jatýrek

shutterstock_306254705b

Příprava: 30 minut, Náročnost: 2, Cena za porci: 8 Kč

Je rychlá, chutná a nenákladná

Suroviny na 5 porcí:

Také vás může zajímat ...
  • 400 g kuřecí játra
  • 1 větší cibule
  • 150 g másla
  • 4 stroužky česneku
  • ½ lžičky tymiánu
  • 50 ml smetana ke šlehání
  • 5 sušených švestky
  • sůl a pepř

Postup:

  1. Na másle osmahneme cibulku nakrájenou. Pak přidáme pokrájená játra, opepříme je a za stálého míchání je osmahneme a 15 minut je ještě po té podusíme. Na závěr je osolíme a necháme vychladnout. Směs pak rozmixujeme, smícháme se změklým máslem, tymiánem, utřeným česnekem a smetanou.
  2. Nandáme do skleniček a dáme ztuhnout do lednice. Nakrájené švestky můžeme přidat rovnou do paštiky.
Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj kousek štěstí

Každé pondělí se můžete potěšit novým vydáním časopisu MŮJ KOUSEK ŠTĚSTÍ. Najdete v něm aktuální zprávy ze společnosti, přitažlivé příběhy známých českých osobností, dechberoucí zážitky ze života čtenářů, spousty výherních křížovek a samozřejmě nechybí ani různé rady pro zdraví, krásu, zajímavé recepty a tipy pro volný čas.

Komentáře

...