Pstruh na bylinkách

shutterstock_97600964

Příprava: 25 minut, Náročnost: 1, Cena: 60 Kč

Rychlá a jednoduchá příprava touto cestou je předností tohoto receptu.

Suroviny na 4 porce:

Také vás může zajímat ...
  • 4 pstruzi
  • 1 svazek čerstvého kopru
  • 2 snítky máty
  • 1 malá snítka rozmarýnu
  • 2 jarní cibulky s natí
  • 2 stroužky česneku
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 1/2 citronu
  • sůl
  • mletý tříbarevný pepř

Postup:

  1. Omyté a usušené pstruhy prosíme a opepříme.
  2. Bylinky česnek i cibuli nasekáme na jemno, přilijeme olej a promícháme. Směs dochutíme citronovou šťávou.
  3. Rozkrojené ryby naplníme bylinkami a dáme grilovat.
  4. Necháme je péct zhruba 5 minut z každé strany. Podáváme je s grilovanou zeleninou, salátem či pečivem.
Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj kousek štěstí

Každé pondělí se můžete potěšit novým vydáním časopisu MŮJ KOUSEK ŠTĚSTÍ. Najdete v něm aktuální zprávy ze společnosti, přitažlivé příběhy známých českých osobností, dechberoucí zážitky ze života čtenářů, spousty výherních křížovek a samozřejmě nechybí ani různé rady pro zdraví, krásu, zajímavé recepty a tipy pro volný čas.

Komentáře

...