Rybí karbanátky – gabroše 

Potřebujete zpracovat zbytek ryby? Vyzkoušejte rybí karbanátky – gabroše!

Budeme potřebovat:

250 g mletého masa (mix)

0,5 kg kapra

Také vás může zajímat ...

sůl

pepř

česnek

majoránka

vejce

strouhanka

Postup:

Kapra vyfiletujeme, maso i s kůží pomeleme na hrubém strojku i s drobnějšími kostičkami, přidáme mleté maso, česnek, majoránku, sůl, vejce, pepř a na zahuštění trošku strouhanky, vše dle své chuti. Uděláme tenčí karbanátky a osmažíme. Jako přílohu podáváme chleba, brambory, zeleninu.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj čas na kafíčko

Ve čtvrtek vycházející Můj čas na kafíčko odhaluje strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend. To vše a mnohem více najdete v časopise Můj čas na kafíčko.

Komentáře

...