Rybí karbanátky se sekanými kapary

shutterstock_347993858

Jsou jednoduché a chutnají i těm, co ryby jinak nemusí

500 g vařeného rybího masa bez kostí (např. pangas)

100 g strouhanky

1 vejce

Také vás může zajímat ...

3 lžíce hladké mouky

30 g nasekaných kaparů

2 lžičky citronové šťávy

50 g strouhanky

koření na ryby

sůl, pepř olej na smažení

Postup:

  1. Rybí maso smícháme s vejcem, strouhankou, hladkou moukou, citronovou šťávou, kapary a dochutíme kořením na ryby, solí a pepřem.
  2. Ze směsi tvoříme malé silnější placičky, které smažíme ve vyšší vrstvě oleje.
  3. Podáváme s čerstvým salátem a chlebem nebo bramborami. .
Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj kousek štěstí

Každé pondělí se můžete potěšit novým vydáním časopisu MŮJ KOUSEK ŠTĚSTÍ. Najdete v něm aktuální zprávy ze společnosti, přitažlivé příběhy známých českých osobností, dechberoucí zážitky ze života čtenářů, spousty výherních křížovek a samozřejmě nechybí ani různé rady pro zdraví, krásu, zajímavé recepty a tipy pro volný čas.

Komentáře

...