Tropická Piña Colada

Suroviny:

  • 150 ml ananasového džusu
  • 100 ml kokosového krému
  • 4 cl bílého rumu (Captain Morgan)
  • 1/3 sklenice ledu
  • kousek ananasu na ozdobu
  • koktejlovou třešeň (nemusí být)

Postup:

Na oblíbenou Piña coladu v šejkru promícháme všechny zvolené ingredience kromě ledu. Ten nadrtíme v mixéru nebo ho zabalíme do utěrky a rozdrtíme paličkou na maso. Led vsypeme na dno sklenice, přes síto přelijeme připravený mix a pijeme ozdobené ananasem a koktejlovou třešní nebo jen tak!

Také vás může zajímat ...
Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...