Moje sladké tajemství

Kristýna Ryška zase opouští rodinu...

Chtěla žít už jen pro rodinu. Další nabídku ale vzala bez váhání.

Po konci natáčení seriálu Zlatá labuť se herečka Kristýna Ryška (38) plánovala vrátit na Valašsko, kde má rodinu. Dokonce si sehnala jinou práci. Teď je ale všechno úplně jinak!

Dobré příležitosti herečka Kristýna Ryška (38) zkrátka neodolá. Tím spíš, když má stále ještě v živé paměti situaci před lety, kdy skončila v seriálu Ulice. Tehdy si myslela, že bude mít na růžích ustláno a nabídky se jen pohrnou, ve výsledku ale o ni nikdo nestál.

Ryška je momentálně na roztrhání.

o natáčení Zlaté labutě opustila svůj pronajatý pražský byt, vrátila se za manželem Janem (45) do Rožnova pod Radhoštěm a našla si v místní kavárně brigádu. Jenže sotva co přišla další nabídka, neváhala ani minutu! Diváci ji už zanedlouho uvidí v seriálu Jedna rodina, kde si zahraje učitelku.

Co s nimi bude teď, je zatím ve hvězdách.

Co tomu tak asi říká její manžel, který si nepřál nic jiného než mít svou ženu chvíli doma? Bude to tentokrát důvod, aby se i s jejich synem Antonínem (3) přestěhoval za manželkou do Prahy?

Tomu možná brání právě Ryška, která považuje Valašsko za mnohem vhodnější prostředí pro dětství jejího dítěte. Sama ale tráví většinu času v Praze a zdá se, že ani teď to nebude lepší. Snad to neznamená, že už všechny šance na nápravu těžce zkoušeného manželství vzdala!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden