Moje šťastná hvězda

Nedokáže si vybrat mezi třemi muži?

Nejprve to vypadalo na rozvodou bitvu desetiletí, nyní si už ale na rozchod bývalé modelky Agáty Hanychové (34) a Jakuba Prachaře (36) nikdo ani nevzpomene. Každý si totiž žije vlastním životem a Agáta spíš více v zahraničí než doma.

Netrvalo to totiž dlouho a hned si našla nového partnera. Zalíbil se jí realitní makléř Zdeněk Turek (36), kterého si našla na internetové seznamce.

Peníze má radši než sebe?

A sotva spolu začali randit, už se vydali na luxusní dovolenou do Thajska.
Tam se Agáta nechala rozmazlovat nejen od místních Thajek v masážních salónech, ale především od svého vyvoleného. Den co den sdílela videa a fotografie, jak si oba užívají slunce, moře, mořských plodů a především jeden druhého.

Ne každý, kdo Agátu zná, si ale myslí, že by jim to mohlo vydržet. Jako realitní makléř si zřejmě Turek přijde na velké peníze, ale zas ne na takové, aby to mohlo Agátě, o které se tvrdí, že peníze má raději než sebe, stačit.

Na druhou stranu je ale pravda, že si i sama vydělá dost na to, aby si mohla žít jako v bavlnce. Chlap pro ni tedy může být jenom příjemný bonus. Přesto by se jen tak s ledajakým mužem nespokojila. Ač není Zdeněk Turek známý, rozhodně je magnetem na ženy všech věkových kategorií a podle mnohých by mu Jakub Prachař mohl jen tiše závidět.

A podle všeho bude i jeho přesným opakem. Zatímco o Prachařovi se říká, že na dovolené jezdil jen nerad, obracel každou korunu a svou ženu si příliš nehýčkal, Turek, jak to tak vypadá, rozhodně šetřivý není a Agátu by klidně na rukách nosil.

A nosí. Nedávno se objevily spekulace, že si s realitním makléřem začala jenom proto, aby Prachaře vyprovokovala. Proč, to je však otázka.

Ještě to není tak vážné

Že by se snad k němu chtěla vrátit? Chce, aby žárlil? Nebo má zcela jiné úmysly.
Ať tak, nebo tak, zatím to ještě na nic vážného nevypadá, protože podle nejnovějších informací Agáta svého partnera nepředstavila své nejbližší rodině. Jen vybraným přátelům. Možná je ještě příliš brzy. Sice to vypadá, že si skvěle rozumí, ale co je dnes, nemusí být zítra.

U Agáty to platí dvojnásob. Kdysi se o ní totiž říkávalo, že je velmi přelétavá a s žádným mužem dlouho nevydrží.

Tchyně je na její straně

Bývalá modelka sice dělá, že se v jejím životě nic nemění a všechno běží v zajetých kolejích, ale opak je pravdou.Za poslední měsíce se toho změnilo relativně dost. Údajně totiž bydlí sama, jen se svými dětmi a s výchovou jí pomáha její tchyně Dana Batulková (61), která překvapuje stojí na její straně a ne na straně svého syna.

Poté, co ti dva oznámili rozchod, se totiž šuškalo, že za to může právě Jakub a jeho nevěry. Sice ho několik fotografií od novinářů usvědčilo v tom, že se stýkal i s jinými ženami, ale rozhodně to jednoznačně neznamená, že by s nimi snad musel mít poměr.

Jak to skutečně bylo, však vědí zřejmě jenom Agáta s Jakubem. Leč co Agáta neví, to nepoví a tak se o pikantnosti podělila s celou republikou, když na svých sociálních sítích zveřejnila o svém manželovi velmi nelichotivé informace, které měli naznačovat, že ji skutečně několik týdnů, či snad dokonce měsíců, skutečně podváděl. To se totiž dodnes neprokázalo. Ovšem Batulková si asi dobře uvědomuje, že ani její syn není svatý a že chyba jistě byla přinejmenším na obou stranách.

Přesto Agáta se dvěma malými dětmi potřebuje více pomoci než její syn, který se stará jenom sám o sebe.

Podnikatel jako záloha?

Rovněž má nyní Agáta i díky Batulkové více času na kamarádky a své pracovní povinnosti a koníčky.I proto si mohla dovolit odjet do Thajska bez dětí. Nic ovšem není tak růžové, jak by se mohlo na první pohled zdát. I Agáta se trápí. Ve chvílích, kdy jí není příliš dobře a potřebovala by se s někým poradit o svém budoucím počínání a životě, myslí hlavně na svou maminku Veroniku Žilkovou (58).

Jenže ta nyní žije s manželem Martinem Stropnickým (63) v izraelském Tel Avivu a tak tu pro dceru není. Agáta se sice snaží za maminkou jezdit, jak se jen dá, ale mnozí za jejími častými výlety do Izraele zase vidí zcela něco jiného.

Nejdříve ji dávali dohromady s jejím učitelem surfu, o kterém však Agáta několikrát prohlásila, že je to jen její kamarád. Následně se ale vyrojily spekulace o tom, že se jednou na pláži seznámila s izraelským podnikatelem, který ji pozval na dovolenou do svého honosného sídla, které v Izraeli nedaleko Mrtvého moře má.

Nabídky, tvrdí se, zatím nevyužila, nicméně si má izraelského podnikatele nechat v záloze. Co kdyby náhodou. S ním se však měla seznámit ještě předtím, než přiznala oficiální vztah se svým makléřem.

Nedořešené záležitosti

Teď už se možná všechny okolnosti změnily a Agáta nechá zámožného Izraelce plavat.
Její tužby jsou totiž jinde než na Blízkém východě. Podle všeho by si totiž přála žít v Americe, nejlépe na Floridě, kde bydlí i několik jejích kamarádek. Jenže stále nevydělává tolik, aby si život tam mohla dovolit.

Jak se ale říká, ve dvou se to lépe táhne a kdyby dali se Zdeňkem Turkem hlavy a bankovní účty dohromady, třeba by na to měli. Zatím je ale v Česku stále drží kupa pracovních závazků a Agátu ještě rozvodové řízení, kde podle všeho stále není nic vyřešené.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden