Moje sladké tajemství

Proč se stala terčem nenávisti

Herečka Anna Slováčková (25), která se už více než tři roky pravidelně objevuje v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, na vlastní kůži poznala, jak neuvěřitelně krutí umí lidé být. A to zejména v anonymním prostředí sociálních sítí. Slováčková se teď svěřila s tím, že jí chodily i zprávy, kde jí lidé přáli smrt! Co to způsobilo?

Terčem sprostoty

Mladá herečka se rozhodla na svém profilu sdílet nejen pracovní věci, ale se svými sledujícími se dělila i o průběh léčby, kterou musela podstoupit kvůli zákeřné rakovině prsu. A právě to bylo asi některým trnem v oku.

„Do zpráv mi několikrát přišly vzkazy typu ať už na tu svou rakovinu konečně chcípnu,“ popisuje Anna to, s jakou zlobou byla nucena se vypořádat v době, kdy všechnu sílu navíc potřebovala na boj s nemocí.

Nabízí se tak otázka, jestli někdy neuvažovala o tom, že by se z veřejného prostoru a zejména ze sociálních sítí stáhla. Na to je ale Slováčková moc velká bojovnice.

Rodiče jí jsou v těžkých dobách velkou oporou

Na rodinu si sahat nenechá

Anna si prý dobře uvědomuje, že je potřeba na některá témata upozorňovat a tvrdí, že kdyby její příběh pomohl, byť jedinému člověku, má to pro ni smyls. S jednou věcí se ale podle vlastních slov vyrovnat neumí.

A to, když se někdo naváží do její rodiny. S tím, čím si musela projít během rozchodu jejích rodičů Dády Patrasové (64) a Felixe Slováčka (77) je to ale naprosto pochopitelné. K jejich vztahu se tak naprosto odmítá vyjadřovat a byla by nejradši, kdyby jí s rodiči nikdo moc nespojoval.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden