Babiččin třený a křupavý beránek

Třený beránek je prostě klasika. Je jednoduchý, rychlý, s chutí, kterou si budete dlouho pamatovat

Ingredience

150 g krupicového cukru, 100 g másla, 150 g polohrubé mouky, 3 vejce, špetka soli, strouhanka na vysypání

Postup

Také vás může zajímat ...

Formu vymažeme trochou rozpuštěného másla a vysypeme ji strouhankou. Zbylé máslo utřeme s cukrem až do pěny, do ní zapracujeme vejce a nakonec přimícháme mouku. Těsto nalijeme do formy a dáme do trouby předehřáté na 180 °C. Pečeme 25 až 30 minut. Beránka vyklopíme až po vychladnutí, posypeme ho moučkovým cukrem a můžeme podávat.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...