Babiččina rybí pomazánka

Není lepší svačinka než krajíc čerstvého chleba namazaný pořádnou vrstvou rybí pomazánky.

Suroviny

– 2 vejce – 1 konzerva sardinek ve vlastní šťávě – 1 červená cibule – 125 g měkkého tvarohu – 3 lžíce bílého jogurtu – sůl, pepř – citron

Postup

Také vás může zajímat ...

1. Vejce uvařte. Nechte je mírně vychladnout, pak je oloupejte a v misce rozmačkejte společně se slitými sardinkami vidličkou.

2. Přidejte nadrobno nakrájenou cibuli, tvaroh, jogurt a pořádně promíchejte. Nakonec osolte a opepřete podle chuti a zakápněte několika kapkami citronu.

3. Pomazánku ihned podávejte, nejlépe s čerstvým chlebem nebo opečenou bagetkou.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje chvilka pohody

Moje chvilka pohody je týdeník určený čtenářkám „pohodářkám“, které berou život s nadhledem, shovívavostí, humorem i pochopením. Na své si přijdou všechny, které zajímají osudy jiných žen i známých osobností. Na nové číslo se můžete těšit každý čtvrtek.

Komentáře

...