Bagel sendvič

Příprava: 30 minut, Náročnost: 2, Cena: 25 Kč

Tento sendvič zavání chutí luxusu, přesto je finančně dostupný.

Suroviny na 4 porce:

Také vás může zajímat ...
  • 300 g hovězí vyzrálého hovězího masa
  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • snítka rozmarýnu
  • sůl
  • pepř
  • 4 bagely
  • 4 listy kadeřavého salátu
  • 2 rajčata
  • ½ salátové okurky
  • 1 lžíce majonézy
  • 1 lžíce kečupu (dle chuti)
  • 1 malá lžička Dijonské hořčice

Postup:

  1. Do očištěného masa vetřeme olej a vložíme na rozpálenou pánev. Opékáme nasucho z každé strany asi 4 minuty.
  2. Osmažený steak rovnoměrně posypeme nasekaným čerstvým rozmarýnem a necháme ho ještě asi 10 minut dopéci v předehřáté troubě.
  3. Vyjmeme z trouby a zabalíme ho do alobalu a necháme 5 minut odležet. Nakonec ještě mírně osolíme a opepříme.
  4. Na spodní stranu rozkrojeného bagelu poklademe omytý a osušený salát a na plátky nakrájená rajčata.
  5. Maso krájíme přes vlákno na tenké plátky a rozdělíme na zeleninu a navrch můžeme zakapat kečupem. Pak přidáme okurku nakrájenou na tenké plátky škrabkou na brambory a přiklopíme horním dílem, který předem pomažeme majonézou a hořčicí..
Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj kousek štěstí

Každé pondělí se můžete potěšit novým vydáním časopisu MŮJ KOUSEK ŠTĚSTÍ. Najdete v něm aktuální zprávy ze společnosti, přitažlivé příběhy známých českých osobností, dechberoucí zážitky ze života čtenářů, spousty výherních křížovek a samozřejmě nechybí ani různé rady pro zdraví, krásu, zajímavé recepty a tipy pro volný čas.

Komentáře

...