Báječné zapečené housky s kukuřicí

Suroviny:  5 housek (dle volby, lze i celozrnné)  100 g eidamu a krůtí šunky  1 mozzarellu  hrnek mrazené kukuřice  2 vejce  1 rajče  sůl a koření dle chuti

Postup: Housky rozkrojíme tak, aby zůstala jen tenká „poklička“ a vyšší spodek.

Také vás může zajímat ...

Ze spodní části pak vydlabeme střídku a dáme ji do misky dost velké na to, aby v ní šly smíchat všechny suroviny.  Ke střídce přidáme vajíčka, nastrouhaný eidam, na kostičky pokrájenou mozzarellu, šunku i rajče, přisypeme kukuřici, okořeníme a vše smícháme.

Hmotou pak naplníme housky a bez vrchní části je dáme zapéct. Vršek do trouby nedáváme, byl by příliš tvrdý. Pečeme při 180 stupních asi 15 minut, až hmota zpevní a zezlátne. Pak přiklopíme, necháme vychladnout.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...