Božské plněné cannelloni

Větší těstovinové trubky jsou určeny pro plnění a zapékání. Že jste o nich ještě neslyšeli? Nejvyšší čas seznámit se s fantastickou surovinou na syté obědy i rychlé večeře!

Ingredience: 500 g mletého hovězího masa, 12 ks cannelloni, 300 ml smetany na vaření, 1 středně velká cibule, 3 velké hrsti baby špenátu, 200 g strouhaného sýra, ½ lžičky oregana, ½ lžičky sušené bazalky, ¼ lžičky mletého muškátového oříšku, sůl, pepř, olej

Postup: Na oleji osmažte nadrobno nakrájenou cibuli. Přidejte mleté maso, osolte, opepřete a orestujte zhruba 5 minut. Přidejte baby špenát, oregano, bazalku a muškátový oříšek.

Přidejte polovinu strouhaného sýra a plňte směsí cannelloni, pak je zalijte smetanou se sýrem. Pečte na 170 stupňů 20 minut

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...