Bramborák s uzeným masem

Suroviny:

  • 300 – 400 g syrových brambor
  • 150 -200 g vařených brambor
  • 150 g uzeného masa (plec)
  • 2 vejce
  • 100 g polohrubé mouky
  • drcený pepř
  • majoránka
  • kmín a sůl
  • sádlo nebo olej

Postup:

Také vás může zajímat ...

Syrové oškrábané brambory spolu s vařenými brambory na struhadle najemno nastrouháme do vetší mísy. Přidáme vařené uzené maso nakrájené na malé kostičky, obě vejce a mouku. Osolíme, okořeníme dle chuti a důkladně promícháme.

Poté bramborovou směs v menších dávkách lijeme na pánev s horkým sádlem či olejem. Opékáme dozlatova z obou stran. Nejlepší je jíst ještě teplé s jogurtovým dipem..

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...