„Bramboráky“ za pár korun

• Když nemáte peněz nazbyt, můžete místo brambor na bramborák použít starší chléb. Chutná to skvěle, stojí méně peněz a ještě neplýtváte starším pečivem, které byste jinak vyhodili.

Také vás může zajímat ...

• Vezměte si starší chléb (samozřejmě nesmí být plesnivý, jen tvrdší). Ten nechte rozmočit ve vodě a tekutinu poté vymačkejte. Dejte do mísy, přidejte vejce, sůl, kmín, majoránku, pepř a česnek dle chuti, popřípadě zahustěte trochou mouky. Vytvořte placičky a na pánvi s olejem smažte jako klasické bramboráky. Jeden vás nevyjde ani na korunu! .

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...