Bramborový guláš s mrkví

Dobře udělaná klasika nikdy neomrzí. Guláš spolehlivě nasytí i nejhladovější krky.

Suroviny na 4 porce – 800 g hovězí roštěné – 1 lžíce oleje – 4 stroužky česneku – 500 g brambor – 200 g mrkve – 2 cibule – 4 lžíce jíšky – sůl

Postup

1. V hrnci na oleji osmahněte nasekanou cibuli. Přidejte nakrájené maso a počkejte, až se zatáhne. Zalijte asi 1,5 litrem vody. Až začne vřít, přidejte nakrájené brambory a mrkev. Osolte a vařte asi 30 minut.

2. Ve 100 ml vody rozšlehejte jíšku a přilijte do hrnce. Povařte asi 10 minut a pak přidejte ještě utřený česnek a 5 minut dovařte.

3. Guláš podávejte samotný nebo s chlebem.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje chvilka pohody

Moje chvilka pohody je týdeník určený čtenářkám „pohodářkám“, které berou život s nadhledem, shovívavostí, humorem i pochopením. Na své si přijdou všechny, které zajímají osudy jiných žen i známých osobností. Na nové číslo se můžete těšit každý čtvrtek.

Komentáře

...