Broskvový tvarohový dezert

Dezert, který vám doporučujeme, není na výrobu nijak zvlášť složitý, ale pozor, je důležité dodržet uvedený postup, protože jen tak docílíte správných výsledků.

Ingredience: 800 g broskví, 1 pomeranč nejlépe bio kvality, 200 g měkkého tvarohu, 2 lžíce tvarohu, 2 lžíce bílého jogurtu, 20 g želatiny v prášku, 100 ml vody, 1 lžíce ovocného sirupu

Také vás může zajímat ...

Postup: Pomeranč omyjeme horkou vodou.Třetinu kůry nastrouháme na jemném struhadle a vymačkáme šťávu. Broskve omyjeme, pak je rozpůlíme a oloupeme. Polovinu broskví rozmixujeme, přidáme k nim pomerančovou šťávu a nastrouhanou kůru a vše rozmixujeme. Želatinu smícháme s vodou, do které přidáme ovocný sirup a necháme ji nabobtnat.

Na mírném ohni ji necháme rozpustit a vmícháme do rozmixovaného pyré. Přidáme jogurt a promícháme. Dezert dáme do skleniček či mističek a necháme v chladu zatuhnout.

Zdobíme podle vlastní inspirace.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...