Burger s trhaným vepřovým

Suroviny:  4 bulky  1 kg vepřového ramínka  salát z červeného zelí  olivový olej  sůl a pepř Omáčka:  50 ml jablečného octa  2 lžičky třtinového cukru  1 lžíce kečupu  1/2 lžičky chilli

Také vás může zajímat ...

Postup: Troubu předehřejeme na 200 °C. Do masa dáme sůl a pepř a dáme ho péct na 30 minut. Poté snížíme teplotu na 150 °C, pekáč přikryjeme pokličkou a pečeme další 2 hodiny. Mezitím uděláme omáčku. Zahřejeme ocet a vmícháme do něj cukr. Když se rozpustí, přidáme další ingredience. Maso roztrháme a kousky smícháme s omáčkou.

Bulky rozpůlíme a do každé dáme trochu salátu a masa..

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...