Buřty ve slanině na černém pivu

Mírně nahořklá chuť piva ozvláštní každé jídlo připravované z masa všech druhů. V kombinaci s rajčaty při pečení vytvoří neodolatelnou omáčku.

Ingredience: 5 ks špekáčků, 1 ks malé červené cibule, 1 ks malé světlé cibule, 1 stroužek česneku, 1 ks chilli papričky, 100 g anglické slaniny, hořčice, ½ malé plechovky sekaných rajčat, 250 ml černého piva

Postup: Špekáčky podélně rozřízněte a řez vymažte hořčicí. Každý špekáček naplňte na měsíčky nakrájenou cibulí a na plátky nakrájeným česnekem. Obalte je v anglické slanině a vyskládejte do pekáče nebo zapékací mísy.

Špekáčky zalijte sekanými rajčaty, černým pivem a vše posypejte nakrájenou chilli papričkou. Dejte péct na 180 stupňů zakryté alobalem na 15 minut, následně pak bez alobalu dalších 10 minut.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

reklama