Buvolí mozzarella s grilovanými chilli papričkami

Suroviny:

  • 2 ks mozzarelly di bufala
  • 4-6 ks větších chilli papriček
  • extra panenský olivový olej
  • sůl a čerstvý mletý pepř
  • čerstvá bazalka

Postup:

Také vás může zajímat ...

Buvolí mozzarellu nakrájíme na silnější plátky a rozložíme na větší talíř. Chilli papričky na sucho pomalu opečeme na grilu nebo na větší rozpálené pánvi. Pravidelně otáčíme. Když papričky na povrchu začnou černat, dáme je pryč z ohně a vložíme na 1–2 minuty do mikrotenového pytlíku.

Papričky se zapaří a krásně změknou. Následně opečené papričky překrojíme, zbavíme semínek a pokrájíme je na tenké proužky. Ty rovnoměrně rozložíme na připravenou mozzarellu, pokapeme olivovým olejem, osolíme a opepříme. Na závěr ozdobte lístky čerstvé bazalky..

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...