Můj kousek štěstí

Camembert s brusinkami a rozmarýnem

Camambert se hodí na gril více než hermelín, má totiž pevnější „kabátek“ a hned tak sám nevyteče. Brusinky s jeho jemnou chutí úžasně ladí. 

Potřebujete:

4 camemberty, brusinkový džem, 4 lžíce olivového oleje, 1 snítku čerstvého rozmarýnu, sůl, pepř, 2 stroužky česneku, vlašské ořechy

Postup:


  1. Česnek oloupejte, prolisujte, utřete se solí, smíchejte s olivovým olejem a nadrobno nasekaným rozmarýnem.

  2. Camemberty rozbalte, potřete je připraveným česnekovým olejem z obou stran, lehce opepřete a zabalte do alobalu. Zabalené grilujte na grilu nebo na pánvi z každé strany 7 minut.

  3. Poté je přendejte na talíře , rozbalte a vršek ozdobte brusinkovým kompotem a nasekanými vlašskými ořechy. Podávejte s bagetou, případně zeleninovou oblohou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden