Moje sladké tajemství

Červené košíčky

Suroviny na těsto:  500 g směsi Red Velvet  352 g vody  90 g oleje Na krém:  250 g mascarpone  125 g zakysané smetany  1 lžíce cukru moučky  1 lžička vanilkového extraktu  papírkové košíčky

Postup: Suroviny na těsto spojíme a necháme 5 minut nabobtnat.

Poté pomalu promícháme po dobu 1–2 minut do hladké homogenní konzistence. Následně naplníme připravené košíčky do tří čtvrtin a pečeme po dobu 15–20 minut. Mezitím připravíme krém. Mascarpone vyšleháme s cukrem a vanilkovým extraktem, nakonec přimícháme zakysanou smetanu.

Vychladlé košíčky zdobíme pomocí cukrářského sáčku s ozdobnou špičkou a nakonec posypeme srdíčky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden