Moje sladké tajemství

Česko-slovenský bramborový salát

Suroviny:  600 g uvařených brambor  1 uvařená mrkev  1 velké červené jablko i se slupkou  4 nakládané okurky  4 lžíce hrášku  1 malá cibule  sůl a pepř  4 lžíce majonézy  1 lžíce hořčice  1 lžička cukru 1 lžíce octa  čerstvě nasekaná pažitka

Postup: Uvařené a oloupané brambory a mrkev nakrájíme na menší kostky.

Okurku, jablka na kostičky, cibuli najemno. Vše spolu s hráškem vložíme do mísy a promícháme. Z majonézy, soli, pepře, octa, cukru připravíme dresing a smícháme se zeleninou. Případně dochutíme solí, octem, cukrem.

Necháme odležet a před podáváním posypeme nasekanou pažitkou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden