Česko-slovenský bramborový salát

Suroviny:  600 g uvařených brambor  1 uvařená mrkev  1 velké červené jablko i se slupkou  4 nakládané okurky  4 lžíce hrášku  1 malá cibule  sůl a pepř  4 lžíce majonézy  1 lžíce hořčice  1 lžička cukru 1 lžíce octa  čerstvě nasekaná pažitka

Postup: Uvařené a oloupané brambory a mrkev nakrájíme na menší kostky.

Okurku, jablka na kostičky, cibuli najemno. Vše spolu s hráškem vložíme do mísy a promícháme. Z majonézy, soli, pepře, octa, cukru připravíme dresing a smícháme se zeleninou. Případně dochutíme solí, octem, cukrem.

Necháme odležet a před podáváním posypeme nasekanou pažitkou.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

reklama