Moje sladké tajemství

Česnečka přijde vhod i při nachlazení

Suroviny:  200 g brambor  2 lžíce sádla  12 stroužků česneku  1 mrkev  1 petržel  1/4 celeru  2 cibule  petržel  chléb

Postup: Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky, kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na tenké proužky a cibule na drobné kousky.

V kastrole rozehřejeme sádlo, osmahneme na něm brambory se zeleninou a zalijeme vodou. Vaříme doměkka.  Mezitím opečeme chleba. Česnek oloupeme a prolisujeme do hotové polévky. Dobře promícháme, přidáme nasekanou petrželku a osmaženou topinku, nakrájenou na kostičky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden