Můj čas na kafíčko

Česnekové krevetky

Suroviny:

25 ks předvařených krevet s ocáskem

5 stroužků česneku

hrst petrželové natě

2 lžíce olivového oleje

sůl

pepř

šťáva z jednoho citronu

špejle

Postup:

Krevety omyjeme, osušíme a napícháme po pěti kusech na předem namočené bambusové špejle. Do misky dáme na jemno nasekaný česnek, přidáme olivový olej, citronovou šťávu a nesekanou petrželovou nať. Vše smícháme a podle chuti osolíme a opepříme. Krevety vydatně potřeme olejovou směsí a necháme odležet přibližně hodinu v chladu. Vkládáme na dobře rozpálený gril a grilujeme lehce do zlatova a ihned podáváme.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden