Česnekové špagety

Suroviny:  500 g špaget  4 ks česneku  1 ks cibule  sůl  olivový olej  bazalka

Postup: Špagety uvaříme tak, aby byly měkké, ale ne příliš, tedy v italském stylu al dente. Během varu si na větším množství olivového oleje zpěníme cibulku a přihodíme na plátky nakrájené celé 4 paličky česneku (na osobu 1 palička – ne stroužek).

Také vás může zajímat ...

Smažíme tak dlouho, až česnek ztratí štiplavost. Oleje by mělo být v pánvi asi 2 cm. Pak přihodíme několik hrstí (podle chuti) nasekané čerstvé bazalky, stáhneme z ohně a přimícháme uvařené špagety.

Česnekovopažitkový dip

Nemáte nápady na pomazánku? Náš rychlý a snadný recept si zaručeně oblíbíte! Připravíme si dva kelímky smetany, které vyklopíme do mísy, přidáme olej a dohladka pomazánku našleháme. Přidáme rozmělněný česnek a pažitku a podle chuti rovněž sůl a pepř.

A je hotovo. Ideální pomazánka na chlebíčky pro vaše hosty. Nebo si můžeme pomazánku přidat k pikantní grilované krkovičce, je to jen na vás..

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...