Chleba na roztrhání

Do bochníčku uděláme opatrně ostrým nožem hlubší zářezy ve tvaru mřížky tak, aby bochníček stále držel pohromadě. Pak na másle opečeme do křupava jednu cibuli. Rozšleháme 4 vejce, vmícháme k nim 200 g čedaru, osmaženou cibuli, petrželku a podle chuti osolíme a opepříme.

Chléb dáme do pekáčku a zalejeme vaječnou směsí tak, aby zůstala co nejvíc v chlebu. Pečeme 20 minut v troubě předehřáté na 200 °C. Poté už stačí jen jednotlivé kousky odtrhávat. Náplně do chleba můžete různě dle chuti obměňovat.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...