Moje sladké tajemství

Chleba na roztrhání

Do bochníčku uděláme opatrně ostrým nožem hlubší zářezy ve tvaru mřížky tak, aby bochníček stále držel pohromadě. Pak na másle opečeme do křupava jednu cibuli. Rozšleháme 4 vejce, vmícháme k nim 200 g čedaru, osmaženou cibuli, petrželku a podle chuti osolíme a opepříme.

Chléb dáme do pekáčku a zalejeme vaječnou směsí tak, aby zůstala co nejvíc v chlebu. Pečeme 20 minut v troubě předehřáté na 200 °C. Poté už stačí jen jednotlivé kousky odtrhávat. Náplně do chleba můžete různě dle chuti obměňovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden