Cibulové bhaji

Suroviny:  6 lžic hladké mouky  1 mletá kurkuma a římský kmín  1 lžička garam masala (indické grilovací koření)  sůl a čerstvě mletý pepř  2 střední cibule, oloupané, nakrájené na tenké klínky  raita k servírování

Také vás může zajímat ...

Postup: Na pánvi rozpálíme olej na 190 °C. Mouku s kořením a solí smícháme v míse. Přidáme 3–4 lžíce vody tak, aby vzniklo tuhé těsto. Cibulové klínky do něj důkladně vmícháme. Do rozpáleného oleje přidáme 1 lžičku obalené cibule. Pokud se těsto zvedne, přidáme další lžičku.

Tak pokračujeme, dokud nebude pánev plná. Opékáme 3–4 minuty, dokud nebudou smaženky opečené z obou stran. Potom je vyndáme z pánve a osušíme v papírové utěrce. Podáváme s osvěžující raitou..

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...