Cizrnové medailonky s dipem

Tradiční cizrnové medailonky s dipem vám oživí a zpříjemní den.

Ingredience: 200 g cizrny, 200 g bílého jogurtu, 170 g řepkového oleje, 50 g strouhanky, 50 g sýru eidam, 20 g česneku, 2 vejce

Postup: Přes noc si namočte cizrnu ve vodě. Druhý den ji uvařte do měkka. Cizrnu rozmixujte a vmíchejte do ní vejce, strouhanku, sýr, česnek, olej, sůl a koření dle své chuti.

Můžete přidat i bylinky ze své zahrádky. Vytvořte si 4 ks karbanátků, které pak osmažte na pánvi. Jogurt smíchejte s nastrouhaným česnekem. Přidejte sůl.

Jogurt je dobré nechat alespoň na 30 minut odpočinout, aby se v něm pěkně rozležel česnek. Medailonky podávejte přelité jogurtovým dipem a zeleninou.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...