Moje šťastná hvězda

Cizrnové medailonky s dipem

Tradiční cizrnové medailonky s dipem vám oživí a zpříjemní den.

Ingredience:  200 g cizrny, 200 g bílého jogurtu, 170 g řepkového oleje, 50 g strouhanky, 50 g sýru eidam, 20 g česneku, 2 vejce

Postup: Přes noc si namočte cizrnu ve vodě. Druhý den ji uvařte do měkka. Cizrnu rozmixujte a vmíchejte do ní vejce, strouhanku, sýr, česnek, olej, sůl a koření dle své chuti.

Můžete přidat i bylinky ze své zahrádky.  Vytvořte si 4 ks karbanátků, které pak osmažte na pánvi. Jogurt smíchejte s nastrouhaným česnekem. Přidejte sůl.

Jogurt je dobré nechat alespoň na 30 minut odpočinout, aby se v něm pěkně rozležel česnek. Medailonky podávejte přelité jogurtovým dipem a zeleninou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden