Moje chvilka pohody

Cizrnový salát se špenátem

Křehký středomořský salát s cizrnou a špenátem je vynikající.

Příprava: 10 minut

Náročnost: *

Cena za porci: 40 Kč

Suroviny na 2 porce

- 150 g cizrny z plechovky

- 50 g baby špenátu

- 50 g fety

- hrst nasekaných vlašských ořechů

- citronová šťáva

- olivový olej

- sůl, pepř

Postup

1. V míse smíchejte okapanou cizrnu a natrhaný špenát. Vmíchejte rozdrobenou fetu a vlašské ořechy.

2. Olej smíchejte s citronovou šťávou, solí a špetkou pepře a promíchejte se salátem. Ihned servírujte.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden