Cizrnový salát se špenátem

Křehký středomořský salát s cizrnou a špenátem je vynikající.

Příprava: 10 minut

Náročnost: *

Cena za porci: 40 Kč

Suroviny na 2 porce

– 150 g cizrny z plechovky

– 50 g baby špenátu

– 50 g fety

– hrst nasekaných vlašských ořechů

– citronová šťáva

– olivový olej

– sůl, pepř

Postup

1. V míse smíchejte okapanou cizrnu a natrhaný špenát. Vmíchejte rozdrobenou fetu a vlašské ořechy.

2. Olej smíchejte s citronovou šťávou, solí a špetkou pepře a promíchejte se salátem. Ihned servírujte.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje chvilka pohody

Moje chvilka pohody je týdeník určený čtenářkám „pohodářkám“, které berou život s nadhledem, shovívavostí, humorem i pochopením. Na své si přijdou všechny, které zajímají osudy jiných žen i známých osobností. Na nové číslo se můžete těšit každý čtvrtek.

Komentáře

...