Můj čas na kafíčko

10 tipů pro čarování

Bílá magie vás chrání! Které rituály fungují?

Která kouzla, rituály a techniky patří do bílé magie a mohou vám být prospěšné? Bílá magie potlačuje špatné energie a magickou silou posiluje duši. Tím vám propůjčí jakýsi ochranný štít, díky kterému ochráníte nejen sama sebe, ale i vaše blízké.

Afirmace

Afirmace jsou opakující se pozitivní věty, díky nimž získáte to, co si přejete. Nejstarší afirmací je modlitba a uzavírající slovo „amen“, které znamená: Tak se stane! Účinná je metoda, kdy znásobujete sílu afirmace mentálním a energetickým způsobem. Své přání napíšete na papír ve formě spirály, ten přiložíte textem dolů do výše žaludku na solar plexus a krouživým pohybem ruky zleva doprava nad spirálou propojujete své přání s vaším tělem.

Doteky

Dotýkáním můžete získat a načerpat energii, a také přenášet energii na ostatní. Při doteku podvědomě vnímáte tok energie, proto s některými lidmi vyhledáváte tělesný kontakt, zatímco s druhými si ani nepodáte ruku. Existují i nepřímé magické doteky. K ovlivnění osob nebo prostor se používají doteky s předměty. Než někam vstoupíte, pohladíte kliku u dveří, abyste předem získali kontakt s tím, za kým jdete. Můžete se dotýkat zdí, nebo i fotky.

Kořeny stromů

Kořeny stromů v sobě skrývají sílu, která se v bílé magii považuje za zastrašující prostředek proti čarodějnicím. Pokud chcete zničit stinné energie těchto bytostí, spalte venku část kořene, kouř je odnese pryč. Vykouřit můžete i byt. Do kameninové nádoby vložte šalvěj, pryskyřici nebo dřívko, na chvíli je zapalte a pak hned uhaste. Měli byste z domu vyhnat zlé síly. Negativní energii odeženou taky části kořenů či suků, které postavíte před dům jako strašáky.

Amulety

Jsou to obranná znamení, která se obvykle nosí jako přívěšek, třeba své hvězdné znamení. Také úlomek korálu je považovaný za kouzelný prostředek proti zlu. Také se používají skleněné koule, kameny, perly, zuby, usušený čtyřlístek. Proto je amuletem i přívěšek ve tvaru čtyřlístku, kotvy. Amulety byste měli nosit na krku na řetízku, ale i v peněžence či na svazku s klíči. Aby byl amulet účinný, je nutné jej dobít, na slunci, či pod tekoucí vodou.

Křišťálová koule

V magii se používá k tomu, abyste oslabila sílu osoby, která dělá něco špatného. Než kouzlo použijete, měla byste mít jistotu, že zlo vychází od určité osoby. Čtvrt hodiny omývejte kouli pod vodou, poté ji položte na bílý šátek. Sedněte si před ní, zavřete oči a myslete na dotyčnou osobu. Jakmile ji jasně uvidíte, vezměte kouli a projektujte do ní obraz té osoby. Pak položte kouli do džbánu s vodou, nechte ji tam, až mezi vámi a onou osobou vznikne shoda.

Čtení pozpátku

Když budete číst text pozpátku, zlomíte tím jakékoli negativní kouzlo. Tedy pokud znáte kouzelný výrok, například prokletí, či uřknutí, který byl proti vám namířen. Pak tento text řekněte pozpátku. Můžete říct několikrát pozpátku i jen „Proklínám tě!“ Aby se zvrátila a zastavila negativní energie. Své kouzlo ještě více posílíte, když se při tom budete pohybovat nebo při tom budete provádět ještě další rituál, například vykuřování šalvějí.

Koupele

Měla byste čas od času provádět rituální koupele, které slouží k očistě vaší duše, kdy ze sebe odstraníte vše špatné, co na vás během dne ulpělo. Pro tuto koupel by voda měla mít o trochu vyšší teplotu, než je teplota našeho těla. Tak, abyste na dotek pociťovala teplo, ale ne horko. Jediná přísada, kterou do vody dáte, bude polévková lžíce mořské soli. Slaná voda totiž očistí vaše astrální tělo. Dobré také je, když si při koupeli zapálíte svíčky a dáte je vedle vany.

Prstýnky

Prsten je symbol kruhu bez konce a začátku. Prsteny, které na sobě mají magické kameny, zajišťují ochranu před silami, jimž jste denně vystavena při setkávání s lidmi. Když nosíte prsten na levém malíčku, střeží vaši duševní sílu, na levém prsteníčku spojuje srdce a duši a posiluje emoce. Prsten zavěšený na řetízku kolem krku vás chrání před zlem a zlými pohledy lidí. Prsten může navíc fungovat jako kyvadlo, díky němuž získáte odpovědi na své otázky.

Mravenci

I mravenci mohou být součástí bílé magie. Když uvidíte mravence, který něco nese, seberte ho a zavřete do krabičky. Tou pak zatřeste a opakujte: „Tvoje tíha na mě a moje tíha na tebe.“ Pak krabičku otevřete a mravence pusťte zase ven. Pokud mravenec upustil to, co nesl, kouzlo působí a vy budete zatížena jen malým mravenčím břemenem. Také vložení ochranných amuletů do mraveniště na čas, než nad nimi vyjde a zapadne slunce, získá mimořádnou sílu a ochranu.

Nejlepší dny pro kouzla s bílou magií

Zkuste se naučit rituály, které ve vás probudí sílu, jež vás ochrání před negativními lidmi i energiemi. Cílené kouzlení bílé magie byste neměli vykonávat v úterý a pátek, nejpříznivější den je sobota. Ideální dobou pak hodina po východu slunce, pravé poledne a půlnoc. Za mimořádně příznivé dny pro praktiky bílé magie jsou považovány: Velký pátek, Velikonoce, Nanebevzetí, Letnice, svátek sv. Michaela, Vánoce a postní dny.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden