Můj čas na kafíčko

Hvězdě Ordinace se rozpadá manželství?

Oblíbený herec Jan Čenský (57) se svou ženou Danou Čenskou (54) žije už třicet let. Šušká se, že jejich vztah  prochází vážnou krizí. Před lety se provalilo, že herec byl manželce nevěrný s květinářkou Janou Kroupovou (45), ale vše se mu pak doma podařilo srovnat.

„Chce to čas. Náš vztah stojí na pevných základech, musíme v sobě zase najít ztracenou důvěru,“ reagoval tehdy herec. V poslední době se zdá, že každý z nich žije svůj život. Zatímco Dana bývá většinou doma sama, herec cestuje po světě a baví se s kamarády. Rozdílné životy jim zřejmě nevadí a z bývalé elegantní dámy se postupně stává spíš žena u plotny. Změnila i svůj vzhled. Dlouhé vlasy vyměnila za krátké a místo elegantnních kostýmků nosí bundu a džíny. Jan jezdí na výlety sám jen se synem.

Rozvod, či oddělená domácnost?

Rozvod může postihnout kohokoli v jakémkoli věku, klidně i po třiceti letech. Otázka je, jak moc jsou vztahy mezi nimi narušené a kolik jsou oba schopní ještě snést. Získat zpět ztracenou důvěru ale není snadné a vyžaduje si to ústupky a kompromisy z obou stran. Manželé se zřejmě ocitli v běžném letitém stereotypu, který především Daně přináší pohodlí a finanční zabezpečení. Je to důvod, proč jeho případné další nevěry neřeší a snaží se to vydržet?

Milostné pletky s dávnou láskou?

Oblíbený herec z ordinace se rozpovídal o tom, koho celý život nosí v srdci, a Dana to není! Jeho platonickou láskou je prý dlouhé roky Ivana Andrlová (57), se kterou si zahrál v pohádce Princové jsou na draka. Řekl, že na začátku kariéry byl mladé ucho a ji už bral jako známou herečku. Bál se jí říct o svých citech, a tak si vzala staršího herce Ivana Vyskočila (72). Dnes o tom mluví otevřeně. „Každý ve skrytu duše někoho tajně miluje,“ prozradil s úsměvem na tváři. Říká, že je šťastný za manželku Danu. „Tenkrát jsem si ji vybral já. Zaujala mě, ale její nejlepší kamarádka mě varovala: Nedělej si na ni nárok. Na tu nemáš. A to rozhodlo. To jsem přece tak nemohl nechat.“ Vzpomene si na jejich sladké začátky a pokusí se zachránit vztah?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden