Můj čas na kafíčko

Snaží si zachránit manželství?

Veronika Žilková (57) rozhodně s penězi nešetří, zvlášť když jde o jejího manžela Martina Stropnického (61). Do Izraele, kde herec a politik nastupuje jako velvyslanec, koupila letenku za 25 000 Kč i pro mužova věrného miláčka, který také poletí za ním!

Herec a politik Martin Stropnický (61) slaví v půli prosince narozeniny, a tak se jeho věrná choť Veronika Žilková (57) rozhodla překvapit manžela dárkem v podobě drahé letenky pro jejich devitiletého pejska.

Po něm se Martinovi, který už několik týdnů pracuje a žije v Izraeli jako velvyslanec, velmi stýská. „Pipo je na Martina velmi fixovaný a smutní po něm a vím, že Martinovi strašně moc chybí. Sice jsme si říkali, že se tu o něj po našem odjezdu postarají mí synové, ale nakonec poletí s námi,“ vyjádřila se Žilková. Ta poletí za mužem do Izraele a po dlouhých měsících rozmýšlení nakonec opustí svou početnou rodinu. Proč se rozhodla pro tak radikální krok? Snaží se i tak drahým dárkem svého manžela udržet po svém boku?

Jsou tak spokojení, jak vypadají?

Dálka a odloučení vztahy často zničí

Je jejich vztah narušen a hrozí mu krize? Jak jinak si vysvětlit drahé utrácení v podobě živých dárků? Opravdu bylo nutné utrácet dvacet pět tisíc za letenku pro psa, když za manželem nakonec poletí? Ona mu snad s jejich dcerkou Kordulkou (12) nestačí? Možná nakonec poletí se psem, aby jejich ochladlé vztahy zachránil on. O tom, že nemá problém peníze utrácet, mluvila už v minulosti. Pochlubila se vysokým příjmem svého muže i tím, že si hodlá jeho plat velvyslance náležitě užívat. „Zhrozila jsem se, když mi řekli cenu za letenku 25 tisíc! Ale nedá se nic dělat. Teď Pipovi vyběhávám očkování, pas a ještě drahý přepravní box, ve kterém poletí. Na padesátikilového psa musí být pořádně velký,“ říká s tím, že to pro svého manžela ráda udělá.

Maminku dává do  pečovateláku

Veronika tak neopustí jen své syny a dceru, ale i svou 94letou maminku Olgu! Maminka se už odstěhovala do domova s pečovatelskou službou. „Měla možnost jít k mé sestře, chtěla si ji k sobě vzít i Agáta, ale rozhodla se pro vlastní byt, kde bude mít soukromí a své vrstevníky. Nechala si udělat trvalou a musely jsme jí vrátit náušnice, které nám půjčila, chce tam dělat parádu,“ prozradila s radostí Veronika. Její maminka se tam přihlásila na kurzy keramiky, počítačů a je odhodlaná chodit ve svém věku i cvičit. Možná chce mít klid a odpočinout si od zdivočelých vnoučat. Bydlení pohromadě by ani jedné ze stran nemuselo dělat dobře. „Máme nakoupený nový nábytek. Dokonce chtěla koupit i další jednu postel, aby u ní mohl někdo, těžko říct kdo, přespat, kdyby chtěl,“ řekla. Její maminka Olga si tedy rozhodně ve svém věku umí užívat života, jak nejvíce to jde, a bere to sportovně. Co jí také na druhou stranu zbývá. Vrátí se po návratu dcery a vnučky Kordulky domů k rodině, nebo už zůstane v pečovatelském domě do smrti? Uvidíme. Veronika se svou dcerkou a psem odletí do Izraele a rodinu tady nechá. Proběhlo už loučení s Agátou (33) a jejími dětmi Miou (1) a Kryšpínem (7), to proběhlo v slzavém údolí. Vnuk Kryšpín prý na odjezd prarodičů nebyl vůbec připravený.

Kdo bude urovnávat problémy divoké dcery?

Dokáže všechno hodit za hlavu?

Bezprizorní najednou zůstane v Čechách i Agátin bratr Vincent (21), který se rozhodl věnovat bojovému sportu – boxu. Máminu podporu čeká, zatím ho podporovala a motivovala, bojí se, že po jejím odjezdu nebude mít tolik kuráže jít do ringu a bojovat. Agáta je soběstačná a dospělá, o ni starost Veronika rozhodně nemá. Pokud by nezvládala, pomůže jí její manžel Jakub Prachař (35). Vincka už ale opouští těžce, je to benjamínek a nerada nechává blízké lidi samotné, nechala se slyšet. Přesto už na svém odjezdu trvá.

Podaří se jim slepit narušený vztah?

Dříve mluvila oblíbená herečka sebevědomě o rychlém odletu manžela do Tel Avivu. Brala to s nadhledem a přála mu jeho kariér- ní úspěchy. S odstupem času na povrch vyplouvají náznaky toho, že i když si z toho nedělala velkou hlavu a podřídila se novému životnímu stylu, dneska mají v manželství na dálku problémy. Stojí za tím dlouhé odloučení? Vztah na dálku je složitý, a ne každý to ustojí. Veronika neustále vycházela vstříc celé rodině, nejraději by se pro všechny rozkrájela. Ovšem není za náhlým Veroničiným odjezdem i něco jiného než překvapit svého milovaného? Nechtějí spíš zase slepit jejich narušený vztah, který se snažili tolik chránit před veřejností? Uvidíme, jak to dopadne.

Umí to zařídit. A ani mu to není trapné.

Bude teď osobní služka velvyslance?

Když se Martin Stropnický dostal do politiky, celé rodině se změnil život vzhůru nohama. Oblíbený herec z novácké Kriminálky Anděl se stal tváří politického hnutí a jejich přísně utajované soukromí se náhle odhalilo. Rodina si stěžovala na přílišný zájem novinářů, ovšem za větší příjem do peněženky se nestyděli. Veronika své postavení v rodině přirovnala k jedné pohádce, kterou se svým manželem kdysi natáčela: „Bylo to o tom, jak služtička Nicka Nicotná sbalí prince a přivede ho k rozumu, protože on byl nafoukaný princ a ona taková služtička. Trošku nám to zůstalo i doma. Doma mám nafoukaného ministra a já jsem jenom služtička,“ zavtipkovala. Celý život je zvyklá se ohánět, aby vše stíhala a každému vyhověla, tak to možná tak vtipné už dneska ani moc není.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden