Můj čas na kafíčko

Z velké lásky se stal drsný horor!

Rozvodová bitva mezi zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (38) a hokejistou Tomášem Plekancem (36) všechny překvapuje svou silou a drsností. Drama se i nadále stupňuje! Nejhorší je, že to odnáší děti! Dohodnou se konečně? Skončí to už? Nebo je to stále jen začátek?

Už pár měsíců žijí odděleně. Lucie Vondráčková (38) v Kanadě a manžel Tomáš Plekanec (36) se vrátil do Čech. Zpěvačku tak možná mrzí, že nemá informace z první ruky jako dřív! Ty jí podával syn Matyáš (6), který před časem řekl dost šokující názor na jeho případnou novou „maminku“. To muselo Lucii rozhodně pořádně rozhodit. „Není to moc příjemné, když Maty přijde domů a řekne: ‚Maminko, u nás doma bydlí nějaká paní,‘“ takovou informaci jí sdělila jedna z kamarádek. Co je tedy pravdy na tom, že Tomáš a Lucie Šafářová (31) nežijí na jedné hromádce? Tuhle informaci oba vehementně popírají. Jak je známo, děti si většinou nevymýšlí a říkají pravdu! Nesnažil se tedy na tajňačku hokejový útočník sblížit jeho novou partnerku se synem? Není to od něho drzost? Za Vondráčkovou se postavil i psy cholog. Ten podotkl, že to je pro Lucii necitlivé, a to i po lidské stránce. Ale má pomyslné máslo na hlavě skutečně jen Plekanec?

Nemaže se s ním!

Nestará se o ně? Rozvodové řízení se pomalu zvrtlo do přestřelky, kdy jedna strana uráží druhou a obráceně. Skončí to někdy? Zpěvačka Lucie Vondráčková sice tvrdí, že nechce nic řešit v novinách, přesto ale neustále vyplouvají na povrch nové a děsivější osočení. Jedním z nich například bylo nařčení jejího manžela Tomáše Plekance, který promluvil o tom, jak se Lucie o kluky nestará. Jeho slova potvrdila i jeho maminka Květa Plekancová (62). Přes den jsou děti v soukromé školce, kde jsou děti rodičů, kteří skutečně pracují. Narážela snad na to, že Lucie nic nedělá? I doma jim nedává péči, buď je hlídala sama paní Plekancová, nebo najaté chůvy. „Třeba loni na Vánoce, když si bez dětí po Štědrém dnu odletěla na čtrnáct dní do Los Angeles. Přiletěla jsem kvůli tomu do Kanady, abych pomohla s hlídáním,“ řekla paní Květa. Opět toto tvrzení ostře zpěvačka popřela a neztotožňuje se s ním. Sama mluvila o tom, jak si období se svými syny Adamem (3) a Matyášem užívá. „Během natáčení filmu jsem plně kojila a starala se o Adama, kterému ke všemu rostly zuby. Prostě skvělé období pro ženu v práci,“ řekla se smíchem na otázku, co si myslí o ostrých slovech od svého manžela.

Bude dobrou maminkou?

Doma moc nebyla

„Nikdy jsem nechtěl, aby s nimi jen seděla doma, a nevadilo mi, že lítá do Česka. Až do nějaké doby, kdy už to začalo být moc,“ řekl hokejista na časté Lucčino cestování. Kromě časté návštěvy Čech projela napříč Amerikou kvůli pracovním zakázkám a užívala si písečných pláží na Kubě. Není proto divu, že jí to dnes vyčítá Plekanec i jeho maminka. „Tomáš je v tomhle směru strašně hodný. Nestrádala ani Lucka, ani kluci. Kdyby byl škrt, tak by Lucie nemohla létat na dovolenou na Kubu,“ řekla paní Květa. Na to reagovala poměr ně drsně Lucie a tvrdě jí to vrátila! „Kuba už potřetí. Jediná obrana proti Adamovu zimnímu kašli. A požehnání v kanadských mrazech. Zároveň nejlevnější destinace široko daleko,“ která tak vy- vrátila fámy o jejím špatném rodičovství a „zbytečném“ rozhazování Tomášových peněz.

Děti jako zbraň

Kde je pravda? Jednou řekla, že se s dětmi vrátí zpět do rodné země, pak to, jako mávnutím proutku, změnila. Údajně kvůli synům, kteří mají v Kanadě kroužky, školky i kamarády a nechce je o to připravit. „Chovám se tak, jak by se za chovala každá matka,“ obhajuje své jednostranné chování. Plekanec už se vrátil do Čech a užívá si nový románek s o něco mladší tenistkou Lucií Šafářovou. Zde právě nastává onen problém. Lucie odmítá děti poslat do naší republiky, přestože jejich otec jim u nás zařídil prestižní britskou školu. Co za tím skutečně vězí? Nedělá zbytečné naschvály? O děti by bylo totiž perfektně postaráno! Proč se tedy neustále ohání vlastními dětmi? Budou své vlastní děti používat jako štít i nadále, aby bylo po jejich? Uvědomují si, jak jim mohou vůbec zničit život? Záleží jim tedy skutečně na štěstí dětí? Podle některých zdrojů už je to nesmyslná válka!

Andílek, nebo potvora?

Není zlatokopka, jen láskokopka!

Zpěvačka fušující i do řemesla hereckého si ze všech stran, kromě kritiky na nepovedený film, v němž hrála hlavní roli, vyslechla i mnoho drsných osočení, že je zlatokopka, která jde pouze po penězích a snaží se ze svého manžela „vyždímat“ co nejvíce. I za cenu zničení života jejích dvou synů! „Každá máma by své děti chránila a snažila se, aby změny pocítily co možná nejméně. Navíc vracet se teď do České republiky, když otec dětí donedávna nevěděl, kde vlastně zakotví, to by bylo úplné bláznovství,“ okomentovala situaci ze svého pohledu Lucie. Má pravdu? Lucie sama nechápe, nebo možná chápat ani nechce, jak jí někdo může nazývat zlatokopkou. Sama se charakterizuje jako žena, která miluje tak moc, až na to sama doplácí, a tak pojmenovala sama sebe láskokopkou. Není toto osobní tvrzení přehnané? Kdyby to totiž byla pravda, tak proč by od ní Lukáš Plekanec odcházel? Říká nám pravdu?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden