Můj čas na kafíčko

12 míst, kde můžete čarovat

Můj čas na kafíčko

Jste vnímavá na nejrůznější energie tajemných míst, opředených magií a tajemstvím?

Některá místa v Česku jsou prosycena pozitivní energií, kde naberete sílu. Existují ale i záhadná místa spojovaná s neštěstím a tragédiemi, kde pobyt nepřináší žádné příjemné pocity. Vypravte se s námi do magických míst.

Tajemná místa s energií, která je nám příjemná, nás vybízejí k tomu, abychom poseděli, strávili nějaký čas a vnímali své okolí. Tajemná místa s pozitivní energií posilují tělo i ducha, můžeme se tu harmonizovat, nebo dokonce léčit.

Náboj a energii místům dávají historické události, které jsou v místě otištěny, geologická struktura podloží, energie stromů, kamenů či přítomnost duchovních bytostí.

Hora Blaník

Nápadné kopce mívaly pro naše předky vždy mystický význam. Posvátné hory byly uctívány a na kopcích se odehrávaly důležité události v životě starých kmenů. Jednou z

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden