Můj čas na kafíčko

12 znaků, že je to láska z minulého života...

Můj čas na kafíčko

Už jste někdy zažila ohromující pocit důvěrnosti a radosti po prvním setkání s mužem?

Pokud potkáte člověka z minulého života, od začátku cítíte, že všechno je jiné, než jste dosud zažila. Setkání s vaší spřízněnou duší, kterou znáte z minulých životů, znamená jasný signál, že spolu máte něco důležitého dokončit. Co ucítíte při setkání?

1. Okamžité duchovní spojení

Věříte v setkání z minulých životů? S některými lidmi pociťujeme jakoby okamžité karmické spojení. Spojení s karmickým minulým životem, naše míra spokojenosti a pocit, že někoho známe, nejsou ničím jiným než naší společnou minulostí, která nás dobíhá a začíná se projevovat v tomto životě.

2. Pohled do očí, a jste ztracená

Stačí jeden pohled, a víte, že ho znáte věky. Při osudovém setkání s mužem vašeho minulého života se ve vás hned od první chvíle spustí proud emocí.

Nedokážete to vysvětlit, ale je to pro vás tak silné, že to změní váš život. Máte pocit, že jste se neviděli věčnost a zase se setkáváte. Nejraději byste, aby

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden