Můj čas na kafíčko

12 způsobů jak získat to, po čem toužíte!

Je důležité naučit se přitáhnout do života to, o čem z hloubi duše sníte. Najděte cíl a smysl svého života. Zákon přitažlivosti je vesmírným zákonem, na kterém stojí celý život. Berte své sny jako reálné a sledujte, jak se mění ve skutečnost. Poradíme vám, jak si přát.

1. Naučte se být vděčná

Na světě je spousta drobných důležitých věcí, za které byste měla být vděčná. Za svou rodinu, přátele, za střechu nad hlavou i jídlo. Buďte vděčna za každý nový zážitek. Na světě je mnoho lidí, kteří si mohou o tom, co vy už máte, nechat leda zdát. Čím více pozitivní energie bude ve vašem myšlení, tím méně negativity bude naplňovat váš život.

2. Věřte ve svůj sen

Přitahujte to, na co myslíte a o čem sníte. Vždyť jsou to právě sny, které vám mohou život změnit v jeden jediný zázrak. Ve všechno, co potřebujete nebo chcete, musíte věřit bez jakýchkoli pochybností. Vy jste tím, kdo kontroluje a řídí to, co se děje ve vaší mysli. Vnitřnímu hlasu je důležité naslouchat. Musíte být připravena na to, že vaše intuice vám vždycky pomůže.

3. Jděte za hlasem srdce

Zákon přitažlivosti působí i na vaše srdce. Jestliže jeho vliv vede k bolesti v srdci, musíte mít dost odvahy nést trápení statečně. Nedovolte nikomu, aby vás táhl dolů, aby vás brzdil. Obklopte se lidmi, kteří vám přejí, aby se vám dařilo a nezapomeňte je rovněž podporovat. Řiďte se heslem: „Co nechceš, aby jiní činili tobě, nečiň ty jim“. Chovejte se k lidem laskavě.

4. Cestování vás inspiruje

Cestování je jedním z nejmocnějších zdrojů aktivace životních změn. Pokaždé, když cestujete, vidíte nová místa, nové lidi, a svůj život z nové perspektivy. Zákon přitažlivosti říká, že přitahujete to, co chcete. Přejete si mít více času na to, co ráda děláte? Pak neříkejte „to se nedá, to není možné“, ale najděte alespoň deset minut denně na tuhle svou touhu.

5. Buďte ke každému upřímná a srdečná

Buďte opravdová, čestná a laskaví a umějte přiznat chybu. Chcete- -li k sobě přitahovat jenom dobré, musíte sami být rovněž zdrojem dobrého. Soustřeďte se na úspěchy a na štěstí. Zapomeňte na strach. Neznámo nás sice leká, ale srdce čeká, až se život naplní novými zážitky. I porážky a prohry mají v životě svůj smysl. Aspoň se poučíte a nebudete je opakovat.

6. Vaše představivost je mocná čarodějka

Představujte si, že se vaše sny plní. Pokud stále myslíte na svůj sen a představujete si jeho naplnění, napomáháte jeho uskutečnění. S elánem se dozvídejte všechno o tom, co vás zajímá. Chcete-li v životě získat něco opravdového, mluvte pravdu. Mnoho se můžete dozvědět i od jiných lidí. Každý má něco, čemu stojí za to se naučit. To je důkaz, že společně dokážeme víc.

7. Každý nový den je malý zázrak

Žijte tak, jako by se vaše sny plnily každý den. Jako by neměl být žádný zítřek a kolem vás se začnou dít zázraky. Albert Einstein o zázracích řekl: „Žít se dá dvojím způsobem. Prvním – jako by zázraky neexistovaly, nebo druhým, jako by zázraky byly všude kolem nás.“ Přitahujte to, co potřebujete a vaše přání přinesou své plody. Přicházet budou postupně a ve správný čas.

8. Hledejte v lidech vždy to nejlepší

Uvidíte-li něco nejlepšího v jiných lidech, uvidí pravděpodobně něco nejlepšího i oni ve vás. Také to je jasný projev zákona přitažlivosti. Začněte s málem a naučte se odpouštět lidem jejich nedostatky a slabiny. Pokud se vám přestane zdát, že na tom bídákovi je všechno špatně, zkuste se podívat i na jeho lepší stránky. Tím se také vy stanete lepší pro ty ostatní.

9. Věřte v dostatek, hojnost a svobodu

Spolu s vnitřním pocitem svobody přichází i dostatek, který si zasloužíte. Když dosáhnete svobody a nemluvíme o majetku a penězích, můžete dělat všechno, co chcete. Dovolte si být opravdu šťastná a pomáhat jiným. Osvobození přináší do života hojnost. Naučte se používat uzdravující větu, přinášející hojnost: Zasloužím si to nejlepší a dovoluji si to přijímat.

10. Za peníze si štěstí nekoupíte

Za peníze si kupujete materiální předměty. Radost a lásku za ně ale nedostanete. Ctižádost a úspěch rovněž ne. Nikdo vám za peníze neprodá nádherný sen nebo životní cíl. Dáte-li ale někomu poslední drobnou minci, můžete zcela proměnit jeho život. A váš život se změní z jiného důvodu. Otevřete své srdce pro druhé a tak i vám bude přáno zase od někoho jiného.

11. Naučte se trpělivost

Trpělivost je skutečná hodnota. Všichni sní o rychlém dosažení cíle, v životě však platí, že trpělivost přináší růže. Musíte projít celou cestou k úspěchu, přeskočit se nic nedá. Vaše ambice a nadšení se mohou pro ostatní stát skvělou motivací. Díky vaší víře a představivosti se vaše sny začnou naplňovat. Stačí si představit, že objekt vaší touhy už ve vašem živote máte.

12. Nikdy se předem nevzdávejte

Na světě není nikdo dokonalý. Člověk se však dokáže rozvíjet. Získávejte znalosti o všem, co vás bere za srdce, soustřeďte se na to nejzajímavější a buďte v tom stále lepší. Nikdy a nikde, za žádných okolností se snů nevzdá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden