Můj čas na kafíčko

Kvůli synovi se trápí výčitkami!

Charismatický herec Jan Čenský (58), známý kromě princů jako primář David Suchý z Ordinace v růžové zahradě 2, který před kamerou věčně předvádí svůj dokonalý úsměv, prozradil své trápení, které ho provází už dlouhé roky.

Herecká profese, pro kterou se Čenský rozhodl, není jen úspěch a radost, ale má také své stinné stránky. To všechno herec moc dobře ví. Časově náročnému natáčení i divadelním prknům obětoval kus svého života. A doplatil na to nejen on, ale i jeho syn Matyáš (29). Kvůli práci tak prošvihl jeho porod, maturitní ples, promoci i část jeho dětství.

Všechno už propásl?

Času stráveného mimo domov dodnes lituje. I když už ví, že s tím nic neudělá, tak ho to stejně uvnitř užírá. Kdyby mohl, asi by vrátil čas, aby se svou ratolestí mohl trávit více společného času.

Až po čase si uvědomil, jak velkou chybu udělal. Matyášovi, kterému bude příští rok třicet, se snaží za ta léta všechno vynahradit. Není na to přece jen trochu pozdě? Čenský si myslí, že na změnu není nikdy pozdě, a tak už se synem plánují na příští měsíc cestu do Livigna, kde si užijí pánskou jízdu. S Matyášem se sice sbližuje, ale co jeho manželka Dana (48)?

Pořád má velkou slabost pro ženy

Nejednou se o Honzovi psalo, že má velice blízký vztah k ženám a řeč nebyla zrovna o jeho manželce. Prý je to typ chlapa, který má záletnictví tak nějak v krvi a nikdy se ho úplně nezbaví.

Co je na tom pravdy? O herci je známé, že je se k ženám chová velmi galantně a je to pravý gentleman. Podrží dveře, pomůže do kabátu, políbí ruku. Svou pověst si pečlivě hlídá, takže když se vyrojily spekulace o jeho další nevěře (poprvé byl manželce nevěrný v roce 2008) a blížícím se rozvodu, reagoval podrážděně a všechny informace popřel.

Ať je to, jak chce, pravdu zná jen Čenský s manželkou. Ovšem nevěra pro něj není španělská vesnice a vždy se dle jeho slov dá nějak vyřešit. „No, dá se vyřešit, když dva chtějí. Bohužel to ale není nic nenormálního,“ řekl již dříve svůj názor na toto téma.Teď se však s tímto tématem nechce vůbec spojovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden