Moje šťastná hvězda

Karel Gott: Je to s ním horší

Koncertovat už nikdy nebude? O KARLU GOTTOVI (79) se říká, že mu čím dál rychleji docházejí síly. Prý už si netroufá ani vycházet z domova!

Jeden z jeho dlouholetých kamarádů, který ho před pár dny navštívil, se údajně nechal slyšet, že Karel Gott (79) je na tom v posledních týdnech hodně špatně. Dokonce měl naplánovanou týdenní dovolenou v jižních Čechách, ale nakonec ji zrušil.

Žádná oslava nebude?

Už si prý netroufne sám ani vyjít před dům. Vždycky ho někdo musí podpírat. A i když kolikrát jede s celou rodinou na víkend na svou chalupu v severních Čechách, je stejně pořád doma.
Sice se kdysi těšil na dlouhé procházky po lese, ale bez pečovatelky nebo manželky se tam zkrátka nedostane. A to ho neuvěřitelně psychicky vyčerpává. Za pár měsíců mistr oslaví osmdesáté narozeniny a chystal velkolepou oslavu.

Z té ovšem možná nakonec sejde.

Pravdu se lidé nedozvědí.Jak údajně prozradil Gottův kamarád, zpěvák se v současnosti prý ani nezvedne z postele! Kdykoli je pozvaný na nějakou oficiální akci, musí se na to psychicky i fyzicky připravovat celé dny.Mnozí tak mají dokonce strach z toho, že se svých velkolepých narozenin snad ani nedožije! I když zpěvák stále všem na sociálních sítích tvrdí, jak se má skvěle, údajně se jeho mluvčí Aneta Stolzová (37) jen snaží zamaskovat jeho skutečný zdravotní stav.
Stejně tak se snaží mlžit i jeho žena Ivanka (43).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden