Moje sladké tajemství

Chrání manžela před Gelemovou

K zajímavému přiznání se odhodlala hudebnice Dáda Patrasová (63). Novinářům totiž sdělila, že by se nejraději rozvedla se svým manželem Felixem Slováčkem (76). „Už jsem ho žádala, abychom si to nějakým způsobem vyjasnili, ale s ním není řeč,“ prozradila jeho zákonitá manželka, která ale, stejně jako její muž, žije s někým jiným.

A právě Slováčkova milenka Lucie Gelemová (37) má být tím hlavním důvodem, proč k rozvodu stále nedošlo. Manžel ji měl údajně prosit, aby se nerozváděli, protože by si jinak Gelemovou musel vzít! Slováček podle Patrasové po boku mladší milenky trpí a dokonce tvrdí, že s ním má nezdravě manipulovat.

„Myslím si, že kdyby chtěl Felix s tou paní žít, tak na rozvod přistoupí,“ uvedla Patrasová s tím, že ono přání respektuje, protože má strach o jeho zdraví. Dokonce až takový, že se bojí toho, že by mohl zkolabovat, a byla by nerada, kdyby to způsobila právě její touha po rozvodu.

Vypadá to tak, že sice svého manžela na jednu stranu nenávidí za to, že dal přednost milence před ní, ale i tak jí stále není úplně lhostejný

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden