Moje šťastná hvězda
Odejde kráska brzy na mateřskou?
Je nejšťastnější v celém svém dosavadním životě. Má všechno, co si kdy mohla přát. Teď se ale musí rozhodout, jak pokračovat dál.
Odejde kráska brzy na mateřskou?

Konečně se dočkala? Požádal EVU PERKAUSOVOU (25) její vyvolený o roku? Mnohé nasvědčuje zároveň tomu, že je krásná blondýnka v očekávání. Jak to ovlivní její kariéru?

Od té doby, co veřejně přiznala, že randí s urostlým a charismatickým podnikatelem Ivanem Heckem (48), už nevymetá večírky ani se neukazuje ve společnosti tak často jako dříve. Kdysi jí dělalo dobře, když byla středem pozornosti a muži ji obletovali.

Hledala sama sebe a ještě tak úplně netušila, co si se svým životem počít. Nyní to ale vypadá na velký životní obrat. Co se v jejím životě změnilo? Existuje mnoho žen, které Evě Perkausové (25) závidí nejen její krásu, ale také práci a přátele.

Stále ji pronásledují pomluvy

Téměř každá žena by chtěla být na jejím místě a mít alespoň polovinu všeho, co má ona. Jenže málokdo si uvědomuje to, jakému tlaku musí každodenně Perkausová čelit.

Každý měsíc jí chodí desítky nenávistných zpráv, které se týkají nejen jí samotné a její práce, ale především její minulosti. Stále se totiž nemůže zbavit pomluv, jež roztrubují ti, kteří se jí snaží uškodit. A čeho se týkají? Především jejího dospívání a vztahy s muži.

Kdysi se totiž na veřejnosti objevila informace, že ihned po základní škole začala Perkausová randit s o mnoho let staršími muži, než je ona sama. A díky jednomu z nich se prý také dostala tam, kde dnes je. Sama televizní moderátorka však toto nikdy nepotvrdila.

Hvězda, která spadla z nebe

Avšak podle všeho ani nevyvrátila. Jak jinak by přišla k takovému lukrativnímu místu? Proslýchá se, že si jí všiml muž, který má v médiích velký vliv, a rozhodl se, že z tak krásné ženy musí udělat někoho, koho bude znát celé Česko.

A povedlo se. Ačkoliv údajně ze začátku neměla Eva žádné předpoklady pro to, aby mohla hlásit zprávy nebo moderovat pořady či společenské akce, tým lidí se měl postarat o to, aby se všechno během pár měsíců naučila. A zřejmě se to povedlo.

Partner je stále na cestách

Díky tomu, co dělá, se také seznámila se svým současným partnerem, kterého údajně skrývala téměř celé dva roky. Bála se totiž, aby jejich vztah nic a nikdo nenarušil. Bylo pro ni důležité zachovávat si soukromí a raději riskovat, že ji budou všichni spojovat s jinými muži, než aby dopustila, že ji láska jejího života opustí.

Což se dodnes nestalo, a tak to může brát jako své velké vítězství. Není se tedy čemu divit, že údajně kývla na nabídku, že by se mohli vzít. Zásnubní prsten jí měl podle všeho přivézt z jedné z častých zahraničních cest, kterých do měsíce vždy absolvuje hned několik a na které by moderátorka ráda časem jezdila i s ním.

Kvůli velkému množství práce si to v současnosti nemůže dovolit. Svatba by ji však možná donutila rozhoupat se a víc času trávit s partnerem než v práci.

Mění se jí proporce

Jen před pár dny se ale začalo hovořit o tom, že Perkausová za poslední týdny přibrala. A to je u ní dost zvláštní, protože se v jídle dost hlídá a je na sebe přísná. Pokud však nepřibrala z jídla, z čeho jiného by mohla přibrat? Samozřejmě se tak ihned roznesly zprávy o tom, že je blondýnka těhotná.

Když se tato zvěst dostala až k ní, byla nadmíru překvapená. Nikdo ale neví, zdali to bylo proto, že rozhodně těhotná není, nebo proto, že někdo zná její tajemství dřív, než se rozhodla ho udělat věcí veřejnou sama.

Když byla naposledy spatřena na veřejnosti, nepila alkohol, ale jen vodu a džus. Což by mnohé naznačovalo. Buď drží dietu, anebo skutečně čeká miminko. Pro televizi by to však byla velká rána. Vždyť i její kolegyně Gabriela Lašková (29) oznámila, že je v očekávání. Na potvrzení spekulací si ale budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat.

Nechce riskovat kariéru

Někteří tvrdí, že by ráda změnila zaměstnání nebo načas úplně vypnula a věnovala se jenom sama sobě. Moc dobře si ale uvědomuje, že už by se nemusela nikdy dostat zpátky na výsluní, a tak skončit kariéru, byť třeba jenom na pár měsíců, by se jí mohlo stát osudným.

Čeká-li ji však svatba a mateřské povinnosti, nic jiného jí zřejmě stejně nezbyde. Pokud ale ke svatbě ani na miminko nedojde, pak se ještě nabízí možnost, že by mohla se svým partnerem cestovat po světě a poznávat nové kultury.

Kdysi sama moderátorka prohlásila, jak moc ji baví cestovat, ale nemá na tento koníček příliš mnoho času. Pokud ale pracuje jako televizní zprávařka a moderátorka jenom kvůli penězům, může s klidným svědomím skončit.

Její partner podle všeho vydělává tolik, že by dokázal uživit hned několik lidí a ještě jim dopřát nevídaný luxus.

Zase si vybrala dobrou partii

Toho si teď totiž Perkausová užívá sama. Její partner si ji hýčká jako pravou princeznu. Ale Eva toho rozhodně nezneužívá. Sice si potrpí na krásné šperky a šaty, ale která žena ne?

Nechce po něm vůbec nic, ale pokud jí čas od času chce něco darovat, rozhodně se nebrání. Možná skutečně poznala muže svých snů a třeba s ním doopravdy zakládá rodinu. Mnohým by vytřela zrak.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz