Moje šťastná hvězda

Schyluje se k rozchodu?

Herečka prožívá po několika letech vztahu nečekanou krizi. Kdo je ale viníkem?

 Stále si pochvalovala, jak je ve svém vztahu spokojená. Teď to ale vypadá, že se JANĚ STRYKOVÉ (40) začíná dokonalé soužití s partnerem hroutit.

Zdálo se, že ke štěstí Janě Strykové (40) vůbec nic nechybí. O práci momentálně nemá nouzi, objevuje se v jednom z nejpopulárnějších seriálů současnosti Slunečná, po svém boku má milujícího muže, se kterým vychovává krásného syna.

Ačkoli se může na první pohled zdát, že herečka prožívá rodinnou idylku a daří se jí všechno, na co sáhne, skutečnost bude nejspíš úplně jiná.

Má přítel náhradu?

Už nějaký ten pátek se totiž spekuluje, že její vztah s Matějem Matuškou (40) prochází hlubokou krizí. Nedávno totiž vyplulo na povrch, že zvukař a vnuk slavného Waldemara Matušky († 76) má mít milenku. Zda tomu tak opravdu je, ale zatím není zcela jisté.

Vrací se jí minulost?

Každopádně to ale musí být pro pohlednou herečku velká rána pod pás, obzvlášť když si poslední dobou sama tak libovala, jak je šťastná a spokojená. Možná se ale ani není čemu divit.

Když začala před sedmi lety randit s Matuškou, sama ho odloudila jiné ženě, se kterou měl v té době už roční dítě. Třeba se jí to, co před těmi roky napáchala, pomalu, ale jistě vrací. Je ale taky možné, že si za to může sama.

Není to tak dávno, co rezolutně prohlásila, že o vdavky ani další dítě nemá zájem. A možná v tom je zakopaný pes. Nebo zatím stojí něco jiného?

Ačkoli herečka profesně nezahálí, až zmíněná Slunečná ji po dlouhých letech opět přivedla na výsluní. A jak sama často říká, herectví je jednou z jejích největších vášní, a to prý hlavně kvůli humoru, bez kterého si nedokáže představit život.

Vadilo snad jejímu partnerovi to, že se vrhla do tak náročného projektu a nemá najednou tolik času na rodinu?

Touží snad po jiném?

Nebo je problém v něčem jiném? Třeba herečka přehodnotila vztah se svým partnerem a došlo jí, že
není ten pravý.

Nebudeme si nic nalhávat, Jana i přesto, že už překročila čtyřicítku, je pořád velice žádanou a sexy ženou a rozhodně nepatří do starého železa a o přízeň opačného pohlaví jistě nemá nouzi.

V obležení kolegů

Co když se objevil někdo, kdo v ní opět probudil vášeň a chuť po dobrodružství. A zvlášť nyní, když tráví hodně času na natáčení s mladšími a pohlednými kolegy.

Možná zjistila, že má pořád co nabídnout a chce toho náležitě využít. Lze jen doufat, že pár krizi dokáže ustát a nakonec se žádný rozchod konat nebude, už jenom kvůli jejich synkovi Jáchymovi (5), který by jistě ocenil, kdyby zůstali spolu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden