Můj čas na kafíčko

Kdo z nich tady lže? A proč? Válka pokračuje!

Můj čas na kafíčko

Dáda prohlašuje, že má dál italského milence, ale i manžela. Felix se ale proti tomu drsně ohradil!

Podle všeho pořád nevzdala boj o svého stále ještě manžela. Dagmar Patrasová (64) prý ani během nouzového stavu, kdy je zavřená doma, nestrádá. Prohlašuje, že muže Felixe Slováčka (77) prý vídá denně a vyvařuje mu. Ovšem stejně tak je údajně v kontaktu i s italským milencem Vitem (51).

Nelze už přehlédnout, že Dáda Patrasová (64) evidentně nehodlá přijmout skutečnost, že její muž Felix Slováček (77) žije s Lucií Gelemovou(37) už více než šest let a vztah si velmi pochvaluje. To ovšem Dáda ignoruje a vesele v tisku tvrdí, že její muž chodí domů denně a skvěle spolu vychází.

„Přinese suroviny, ze kterých mu vařím. Naposledy to bylo maso na hovězí polévku, která byla fantastická a silná. Moc si moji kuchyni pochvaluje,“ libuje si Dáda a o své sokyni nechce ani slyšet. Prý ani netuší, zda Felixovi vaří, a k její osobě se ani jinak nechce vyjadřovat.

Spíš se ale obává manželovy reakce, protože jí to dle zdroje blízkému oběma striktně zakázal. Byly doby, kdy si Dáda ráda pouštěla pusu na adresu Gelemové na špacír a rozhodně ji nijak nešetřila! Zejména když si dala pár

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden