Moje sladké tajemství

Ohrozí svoji rodinu nevěrou?

Druhé těhotenství, o kterém se v souvislosti s herečkou Markétou Děrgelovou (33) mluví, ji podle některých dostává pod velký tlak a je tak prý možné, že se pokusí ze života, který si s manželem Patrikem Děrgelem (31) nalinkovali, uniknout.

Na první pohled to může vypadat nevinně, když herečce Markétě Děrgelové (33), která se pravidelně objevuje v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, scénář přisoudil jako milence staršího kolegu Roberta Jaškówa (51).

Jenže se objevují názory, že chemie mezi nimi funguje i když zhasnou kamery. Při bližším zkoumání se ukáže, že něco takového je docela dobře možné!

Bojí se být znovu matkou?

Fanoušci seriálu jsou z nové zápletky nadšeni a nešetří komplimenty na adresu milenecké dvojice. A řada z nich si všímá neobvyklé jiskry, kterou oba v blízkosti toho druhého mají. „A nežárlí vaše žena,“ je jen jedna z mnoha reakcí od diváků, kterým prostě jejich vztah nedá spát.

Přestože by se mohlo zdá, že těhotenství, které zatím Děrgelová ještě oficiálně nepotvrdila, ale o kterém se mluví od doby, co v klipu nafrněná ukázala kulatící se bříško, je jasným důkazem, že mezi herci k ničemu nemůže dojít, opak je ale pravdou.

Možná, že právě požehnaný stav a s ním spojené pochybnosti a obavy z budoucnosti, by mohly být tím, co by herečku dohnalo do náruče milence. Markéta, která už má s manželem Patrikem doma čtyřletého syna Vavřince, několikrát veřejně mluvila o tom, že titul matka roky by nejspíš nezískala a že bohužel stejný názor na to má údajně i její nebližší okolí.

Starší muži mají svoje výhody

 

Zato Děrgel se v roli otce vysloveně našel a nadšeně mluví o tom, jak moc by si přál velkou rodinu. Možné tak je, že to jeho manželku svým způsobem děsí. Není pochyb o tom, že svého syna miluje, ale když do rodiny přibydou děti, je to přirozeně žena, které se život nejvíc změní.

A to si teď herečka nejspíš uvědomila. O to víc, že Vavřinec už je ve věku, kdy začíná být samostatný, jí může stresovat představa toho, jak se celý kolotoč péče o miminko a nedostatku spánku rozjede na novo.

Nemluvě o přerušení kariéry. Nebylo by proto divukdyby se jí zdála představa staršího partnera, muže okolo padesátky, který už má ambice spojené s rodinou, a hlavně potomky většinou dávno vyřešené a zbývá mu tak dostatek energie, kterou by mohl věnovat partnerce, velmi lákavá.

S ním by totiž nemusela řešit rozpor v tom, že možná už netouží po tom přivést na svět další dítě, který ji ale pravděpodobně čeká s mladším Patrikem.

Snad si ale také uvědomuje to, že Robert je už léta zadaný a v případě, že by si spolu skutečně něco začali, musela by se tak smířit s rolí tajné milenky. A to není pozice, ve které by mohla být dlouhodobě šťastná.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden