Moje šťastná hvězda

Nutně potřebuje peníze?

Není tajemstvím, že moderátorka pořadu Showtime Gabriela Koukalová (31) vede válku se svým exmanželem, Petrem Koukalem (35).

Chce po něm peníze a také požaduje, aby jí vrátil dům v Hořovicích, který měla financovat jen ona sama. Bitva se jí ale zatím příliš nedaří. Teď je navíc se svým novým partnerem Milošem (33) těhotná a bydlí v pronajatém malém bytě.

Přítel byl v insolvenci

Její partner Miloš jí v tom ale asi moc nepomůže. Pracoval dlouhá léta v gastronomii, a to dokonce společně s jejím exmanželem. Na svůj kuchařský um měl také Gábinu sbalit. Žádný boháč to ale nejspíš není. Teprve minulý měsíc se měl vymanit z insolvence, měl dluhů až nad hlavu.

Možná mu s nimi pomohla právě Gábina, která o peníze, jako úspěšná sportovkyně, nouzi nikdy moc neměla. Teď už jí ale také pomalu, ale jistě docházejí zásoby, a proto začala na svého exmanžela naléhat.

Nemá na nic?

Očividně se teď totiž Koukalová nebude starat jen o miminko, ale bude muset zabezpečit i svého nového přítele. Je jí jasné, že to nebude jednoduché, a proto potřebuje dostat od Koukala, co nejvíc to půjde. Tak uvidíme, jak pořídí, bude to ale asi běh na dlouhou trať.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden