Můj čas na kafíčko

Čeká druhé dítě se svým milencem?

Můj čas na kafíčko

Vypadá to, že našla životní lásku, a k tomu má nastartovanou kariéru. Nebe je, zdá se, bez mráčku... Přinese pro ni léto další zásadní změnu?

Na hlavní hvězdě Slunečné Evě Burešové (27) je znát láska i ulehčení, protože už není sama s tříapůlletým synem. Dnes se nacházejí spolu s televizním šéfkuchařem Přemyslem Forejtem (33) v romantické fázi vztahu a řeší společné bydlení.  Ale praktické starosti je už brzy neminou.

Sice svoji lásku oznámili teprve nedávno, ve skutečnosti jsou herečka Eva Burešová (27) a kuchař s pěveckými ambicemi Přemysl Forejt (33) dokladem toho, že bulváru nelze uniknout. Představitelka Týny ze Slunečné postoupila mezi hvězdy, u kterých bulvární reportér neváhá hřadovat před domem a prohlížet odpadky vynesené do popelnice a tak spolu byli načapáni již na podzim.

Bylo to nedlouho poté, co se potkali v soutěži Tvoje tvář má známý hlas, kde Přemysl imitoval Justina Biebera (27), za což mu Eva ukázala nadšeně na papíře nakreslené srdce. A neuplynul snad ani měsíc, co představila

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden